Reacties

Eerste stap is gezet

Reactie administratief medewerkster

Ik heb een heel fijne 1 op 1 begeleiding gehad bij jou tijdens mijn Excel training 2016.

Het sluit goed aan op mijn werkzaamheden en kan de geleerde stof goed in mijn werk toepassen.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de hulp die ik van jou heb gekregen, je bent een fijn mens om veel van te leren en vooral ook  om mee te praten!

De cursist was enorm enthousiast. De werkervaringsplek heeft geleid tot een contract. Een mooier resultaat is haast niet denkbaar. Via deze weg nogmaals: "Van harte proficiat!"
Reactie administratief medewerkster

Ik heb de cursus Word & Excel  basis + uitstapjes naar gevorderd gevolgd.

Omdat de cursus individueel is, wordt het heel erg toegespitst op welke onderwerpen voor jou van belang zijn en daarmee is het heel praktijkgericht. Waar ben je zelf al tegenaan gelopen, waar wil je nog meer over weten. Niet standaard het boek doorlopen.

De door jou zelf verzonnen huiswerkopdrachten zijn het meest leerzaam, omdat er onderdelen uit elk hoofdstuk in voorkomen en je zelf logisch moet nadenken over de opbouw van je Excel sheet.

Daarnaast is jouw persoonlijke betrokkenheid bij je cursisten natuurlijk ultiem! Je verdiept je in de persoon die naast je zit en daarmee gaat het veel verder dan alleen de cursus die je volgt.

Als ik voor mezelf een verbeterpunt zou moeten noemen, is dat ik veel meer aantekeningen had moeten maken. Op het moment dat je het uitlegt, is alles heel duidelijk, maar als je het niet direct in de praktijk gebruikt, is het belangrijk dat je het opschrijft. (bijvoorbeeld de indeling/opmaak van een tekst in Word, met invoegen tabellen etc.) Misschien een tip voor je huidige cursisten.

Reactie Office Manager

Na de cursus Office 2007 met succes te hebben afgerond wil ik je nog even persoonlijk bedanken.

Doordat mijn functie zichzelf steeds verder uitbreidde kwam ik erachter dat er voor mij toch nog wel een hoop te leren viel qua pc gebruik. Toen ik zocht naar een geschikte opleiding in de buurt kwam ik al snel bij jou terecht.

Eigenlijk was er in mijn drukke bestaan geen tijd beschikbaar om een cursus te volgen, maar met jouw inzicht heb je een pakket samengesteld dat aansloot op wat ik al wist, dus geen weggegooide tijd en altijd even interessant en leuk.

Dankzij jouw begrip en niet te vergeten geduld heb ik de cursus tot een goed einde weten te brengen, en nog belangrijker, ik heb ontzettend veel geleerd in een korte tijd.

Onderstaand een opsomming van redenen waarom mensen een kijkje moeten nemen bij Yvonne Training & Begeleiding.

Er zijn bij jou geen drempels waar je overheen moet.
Je hebt altijd een luisterend oor
Je bent een kei in het op hun gemak stellen van mensen
Je bent flexibel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kort samengevat ben je een echt mensen-mens.

Dankjewel voor alles.

Reactie werkzoekende via UWV

Ik had een grote angst om zelfs alleen al de computer aan te zetten, bang om alle informatie te wissen e.d.
Door jou heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zit nu regelmatig op de computer en vind ik mijn weg hierin, wie had dat gedacht!
Dank je wel hiervoor en voor alle aandacht en jullie gastvrijheid.

Reactie cursist, die een cursus volgde via Outplacement

Ik ben eigenlijk min of meer met “angst en beven” aan de computercursus bij Yvonne begonnen omdat ik verwachtte dat ik heel veel moeite zou hebben om alles op te pakken en vooral te onthouden!

In het begin was ik samen met een ex-collega maar al vrij snel bleek dat het toch veel fijner was om alleen les te krijgen omdat dan echt alle aandacht voor jezelf is en je alle tijd hebt om al je vragen te stellen en zelfs nogmaals te stellen!

Ik moet zeggen dat ik de cursus geweldig vond; ik heb in vrij korte tijd heel veel geleerd op een fijne, persoonlijke en gezellige manier en ik hoop er snel wat mee te kunnen gaan doen als ik een leuke baan gevonden heb.

Kortom een aanrader!!!

Reactie cursist, die voor privégebruik roosters maakt

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle (extra) tijd die je voor mij vrij hebt gemaakt.

Reactie cursist, die door reorganisatie van baan moest veranderen

Ik wil Yvonne bedanken voor alles! Zij heeft mij buiten de cursus heel veel bijgeleerd! Mede door haar luisterend oor en haar geduld ben ik verder gegroeid tot wie ik nu op dit moment ben. Ik ben weer gaan geloven in mezelf ! Ik was mezelf een beetje kwijt, ik ben er nog niet helemaal maar dat gaat helemaal goed komen.

Zeer binnenkort heb ik een te gekke baan waar ik mijn kennis die ik heb opgedaan kan gaan gebruiken.

Yvonne je bent echt een topper ik zal jou, en de leerzame tijd nooit vergeten. Je bent een schat!