MS Office trainingen

De volgende MS Office trainingen kun je op elk moment starten.  Liever een aangepaste  training of een combinatie van de trainingen?  Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Word basis
Er komen veel handigheidjes over tekstopmaak en lay-out aan de orde. Na het voltooien van de cursus is het geen probleem meer zelfstandig diverse soorten documenten te maken. Tevens word je voorbereid op het vervolggedeelte Word voor gevorderden.

Word voor gevorderden
Gebruik maken van opmaakprofielen, formuliervelden, sjablonen, autotekst fragmenten voor veel terugkerende correspondentie of contracten. Overzichtelijkheid scheppen d.m.v. kolommen en tabellen. Samenvoegen van bestanden en het maken van etiketten. Invoegen en bewerken van afbeeldingen, illustraties en grafieken maakt het geheel visueel compleet.

Excel basis
Duidelijke overzichten en veel voorkomende berekeningen maken. Zoals optellen, aftrekken, gemiddelde, vermenigvuldigen en delen. Gebruik maken van de vulgreep, kopiëren/knippen/plakken en koppeling plakken. Waarom een rekenmachine gebruiken, wanneer het programma Excel er voor gemaakt is?

Excel voor gevorderden
Gebruik maken van opmaakprofielen, macro’s en sjablonen. Diverse manieren van zoeken en verschillende soorten functies, waardoor de berekeningen nog uitgebreider gemaakt kunnen worden naast hetgeen je al hebt geleerd in de MS Excel Basiscursus. Draaitabellen en datumfuncties maken de cursus helemaal af!

Outlook
Agendabeheer, oftewel het bijhouden van de elektronische agenda, e-mail ontvangen en verzenden met eventuele opvolgacties, gebruikmaken van het adressenboek, taken aanmaken en nog veel meer. Outlook 2007 waarvoor het bestemd is. Overzichtelijk, snel e-mails terugvinden, up-date takenlijst, geen dubbele afspraken meer!

PowerPoint
Zelfstandig presentaties maken met tekst, foto’s, illustraties en grafieken. Voorzien van animaties en geluid. Organigrammen vervaardigen, waarbij de lay-out zelf gekozen en aangepast kan worden. Fotoalbums voor onder andere jubilea, geheel in eigen stijl.

Tip: Bekijk ons eigen YouTube kanaal

Meer informatie
Wil je meer informatie over opleidingen, cursussen, incompany-trajecten of workshops?
Neem dan contact op met Yvonne Kostwinder, eigenares van YTB en CRKBO gecertificeerd docent, via telefoonnummer 06  1730 6717 of stuur een e-mail naar info@ytb-opleidingen.nl