Yvonne

yvonneYvonne Kostwinder is in 1960 geboren te Purmerend. Mensen uit haar directe omgeving kenmerken haar als een veelzijdig, enthousiast, creatief, humorvol, geduldig, empatisch, analytisch denkend en doelgericht persoon en soms een tikkeltje eigenwijs.

Na het behalen van haar HAVO diploma in 1978 is zij haar carrière gestart bij de voormalige NMB, Nederlandse Middenstandsbank. Van daaruit heeft af en toe de switch plaatsgevonden tussen de profit- en non-profit organisaties.

De meeste voldoening verkreeg zij uit projectmatige werkzaamheden die bestonden uit het analyseren, het in kaart brengen en oplossingen bedenken van knelpunten om zodoende orde vanuit chaos te scheppen.

Communicatie was ook hierbij een belangrijke issue. Reden waarom zij in 1997 besloot de opleiding Management Organisatie & Communicatie te volgen.

Door de verkregen inzichten in zowel de werksituatie als in het privéleven is 2006 de idee ontstaan om YTB Opleidingen op te richten. In de huidige fase richt YTB Opleidingen zich op het begeleiden c.q. opleiden van personen, individueel en binnen de organisaties, op het gebied van computer- en administratieve vaardigheden.

Yvonne heeft de visie dat ieder mens vanuit zijn / haar kracht dient te werken om tot de juiste keuzes te komen. Het denkpatroon bepaalt grotendeels hoe men in het leven staat. Vooral in deze tijd is het van essentieel belang om goed bij je zelf te komen / blijven en in je eigen kracht te staan. Dit uit zich in het zich prettiger voelen en beter functioneren als mens. Zowel in de privé- als de werksfeer.

Om zich nog verder te bekwamen in deze materie heeft zij de cursus stresscounseling gevolgd en in januari 2011 het diploma behaald. Naast de vermelde opleidingen heeft ze diverse cursussen en workshops gevolgd, waaronder medische terminologie, steno, intuïtief schilderen, intuïtieve ontwikkeling, spirituologie en filosofie, en Tzolkin (de leer van de Maya kalender).