Workshops

Diverse workshops.

Wet van Aantrekking

Waar richt jij jouw aandacht op??
Waar richt jij jouw aandacht op??

Wat trek je aan? De energie of vibraties, die je uitstraalt trek je naar je toe. Weet je dat een synoniem voor energie ‘geesteskracht’ is?
Waar richt jij je aandacht op. Wat je graag wilt of wat je niet meer wilt. Het woord ‘niet’ wordt niet begrepen, dus…trek je het juist aan.

Wil je je leven in eigen hand nemen …

De workshop ‘Vraag en het wordt gegeven…’,

is een interactieve workshop die aansluit bij de Wet van Aantrekking.
Waar is op het moment dat we bij elkaar zijn behoefte aan. Welke energie brengt iedereen met zich mee. Hierop worden de affirmaties/oefeningen/opdrachten en onderdelen, die een vast onderdeel zijn afgestemd.

In het algemene gedeelte ‘Wet van Aantrekking’ heb ik al vermeld dat waar het vooral om gaat, is het bewuster streven naar een verbetering van je gevoel. Eigenlijk verhoog je ook je draagkracht…

Bijenwastekeningen maken

in vogelvlucht
voorbeeld van een bijenwastekening met 3 kleuren

Er wordt gewerkt met een lauwwarm strijkijzer met gladde zool, gekleurde bijenwas en speciaal papier. Door de bijenwas te laten smelten op het ijzer kun je met strijkende, draaiende, deppende bewegingen op het papier verrassende resultaten krijgen. Mooie kleurcombinaties, aparte vormen. Het resultaat is altijd verrassend en lijkt wel te veranderen hoe langer je er naar kijkt. Het leeft als het ware met je mee. Vaak verschijnen er ook dieren, gezichten en symbolen. Het overbrengen van emoties is eveneens geen uitzondering.

Je hoeft geen teken- of schildertalent te zijn. Iedereen kan deelnemen. Het enige wat je hoeft te doen is de kleuren kiezen die je op dat moment aanspreken en jouw ‘eigen unieke creatie creëren’.

Op een hele plezierige ontspannende manier worden de gedachten even op non-actief gezet en kan de intuïtieve creativiteit rijkelijk stromen.

Workshop ‘Kennismaken met bijenwastekeningen maken’

Deze 1-dags workshop bestaat uit 2 delen.

Ochtend
Aan de hand van de werkmap die je krijgt en uitleg over encaustic, of te wel bijenwas, ga je in eerste instantie het materiaal…